Tilrettelægger til stærke debatprogrammerHar du øje for emner, der kan skabe debat? Er du ambitiøs på valg af kilder? Og følger du dansk politik tæt? Så er du måske den tilrettelægger, vi søger i programafdelingen på Radio4.


Vi forventer af dig, at du spotter og udvikler selvstændige historier, som optager lyttere i hele landet.

Du bliver en del af redaktionen på det forsvars- og sikkerhedspolitiske magasin Frontlinjen, der går ind i sin tredje sæson med OLFI-redaktør Peter Ernstved Rasmussen som vært. Ligesom du bliver fast tilrettelægger på det borgerlige debatprogram Det blå hjørne, der i foråret har haft Inger Støjberg og Alex Vanopslag som faste paneldeltagere.

Din opgave bliver i tæt samarbejde med redaktionen at spotte de mest relevante historier, gå efter de bedste kilder og sikre en skarp debat.


Vi forestiller os, at du:

  • Er politisk interesseret med grundlæggende kendskab til den politiske beslutningsproces. Har du særlig kendskab til forsvaret, er det kun en fordel.
  • Er vedholdende og på egen hånd løfter kilder, der sikrer den gode debat.
  • Har erfaring med radio- og programtilrettelæggelse.
  • Føler ansvar for at dine historier og programmer opdages af andre.


Om os:

Du bliver en del af programafdelingen, der foruden debat- og interview også består af en kultur-, en udlands- og en sportsredaktion. Radio4 prioriterer det gode live-interview og giver plads til svar, modspil og eftertanke.

Ansøgningsfrist: 22. august 2022.

Vi håber, du kan begynde hos os senest 1. oktober. Arbejdsstedet er København, hvor Frontlinjen produceres og optages, men du vil jævnligt skulle til Aarhus, hvor Det blå hjørne holder til.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programchef Tina Kragelund på 25456681 eller tikr@radio4.dk.


Om Radio4

Radio4 har hovedsæde i Aarhus og en afdeling i København med medarbejdere, ekstern produktion samt studiefaciliteter. Vi gik i luften 1. november 2019 og udkommer som landsdækkende public service-radio på radio og podcast. Radio4 sender 24 timer i døgnet, året rundt.