St�rk nyhedsredakt�r til Radio4Vi udvider nyhedsredaktionen på Radio4 med en ny redaktør, der får ansvaret for at løfte de nyhedshistorier, der fortjener mere kærlighed, end hvad vi når fra dag til dag. Det gør vi for at indfri ambitionen om at lave mere selvstændig, undersøgende og dagsordensættende journalistik.

Vi forventer, at du har talent for at spotte og udvikle nyhedshistorier, som optager og vedrører danskerne. Din opgave bliver at gå i spidsen for og inspirere et mindre hold af reportere til at tænke mere relevans, perspektiv og overraskelse ind i vores journalistiske satsninger. Samtidig bliver du vores fyrtårn i arbejdet med at opdyrke endnu flere egne dagsordensættende nyhedshistorier.

 

Vi forestiller os, at du:

• Er viljefast og vedholdende i din journalistik

• Har ambitioner om løbende at sætte en landsdækkende nyhedsdagsorden

• Har dokumenteret erfaring med egne historier og gerne undersøgende journalistik

• Har et godt, bredt og opdateret kildenetværk

• Sætter en ære i, at borgere og dagsordener fra hele Danmark repræsenteres i den offentlige debat

• Har lysten til at være spillende træner for et hold på 2-4 reportere.

• Er klar til at lære fra dig og selv dykke ned i journalistikken.

 

Om os:

Vi er et ungt nyhedshold med ambitioner om at lave Danmarks bedste morgenradio, hvor store historier fra provinsen også får lov at fylde. Vi prioriterer det gode live-interview og giver hver dag plads til både svar, modspil og eftertanke. 

Du kommer desuden til at deltage i udviklingen af et nyt ugentligt aktualitetsformat, hvor de dagsordensættende historier får den plads, de fortjener.

 

Du bliver en del af iværksætterånden på Radio4, hvor vi sammen løbende udvikler vores fælles kanal og arbejdsplads. Redaktørgruppen på Radio4 kommer foruden dig til at bestå af en nyhedsredaktør, en politisk redaktør, en sportsredaktør og tre programredaktører. Du kommer til at referere til kommende nyhedschef Jon Mikkelsen.

 

Ansøgningsfrist: 20. juni. Tiltrædelse: 1. august.

Arbejdsstedet er Banegårdspladsen i Aarhus. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte nyheds- og aktualitetschef Tina Kragelund på tikr@radio4.dk.

 

Om Radio4

Radio4 har hovedsæde i Aarhus og en afdeling i København med medarbejdere, ekstern produktion samt studiefaciliteter. Vi gik i luften 1. november 2019 og udkommer som landsdækkende public service-radio på radio og podcast. Radio4 sender 24 timer i døgnet, året rundt. Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til at sætte sit præg på kanalen. Du bliver en del af et journalistisk hold med store ambitioner, lyst til samarbejde og virkelig godt humør.