Redaktør til aktualitetsprogrammer på Radio4Redaktør til aktualitetsprogrammer på Radio4

Elsker du at arbejde med udvikling af programmer og værter, så de står knivskarpe til vores lyttere på radio og podcast uge for uge? Er du stærk journalistisk med stor interesse for samfund og politik? Og er du skarp til at se, hvordan indholdet fænger allerbedst på lyd?

Så er du måske vores nye redaktør for programmer i Nyheds & Aktualitetsafdelingen på Radio4.

I din portefølje vil du have flere nye magasinprogrammer, som allerede har fået godt tag i brugerne: Overskud med Sofie Østergaard om investering, Frontlinjen med Peter Ernstved Rasmussen om sikkerheds- og forsvarspolitik og Genau med Thomas Schumann om vores store nabo mod syd.

 

Dine vigtigste opgaver:

  • Udvikle eksisterende og nye værter og formater.
  • Give løbende sparring og feedback til de programmer, du har det redaktionelle ansvar for. Det er både interne og eksterne produktioner.
  • Være med til – i samarbejde med nyhedschefen - at spotte de næste programformater, vi skal sætte i søen.
  • Deltage i udviklingen af SoMe-indhold til dine programmer.
  • Udvikle og planlægge specials, udesendinger, events og temaer for dine programmer.

Om dig:

Vi forestiller os, at du har

  • redaktørerfaring fra radio eller tv
  • erfaring med at tilrettelægge længere radio- eller tv-produktioner. Gerne magasinprogrammer.
  • et stærkt journalistisk kompas, som du bruger i det daglige til etiske overvejelser og journalistiske beslutninger.
  • interesse og kompetence inden for udland, politik og erhverv.

 

Yderligere information

Du bliver en del af iværksætterånden på Radio4, hvor vi sammen løbende udvikler vores fælles kanal og arbejdsplads. Redaktørgruppen på Radio4 består foruden dig af en sportsredaktør, en nyhedsredaktør og to programredaktører. Du referer til og arbejder tæt sammen med nyheds- og aktualitetschef Tina Kragelund.

Arbejdsstedet er Banegårdspladsen i Aarhus. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Tina Kragelund på tikr@radio4.dk eller 25456681.

 

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen er 7. februar 2021. Vi indkalder løbende til samtale og lukker opslaget, når den rette kandidat er fundet.

 

Om Radio4

Radio4 har hovedsæde i Aarhus og en afdeling i København med medarbejdere, ekstern produktion samt studiefaciliteter. Vi gik i luften 1. november 2019 og udkommer som landsdækkende public service-radio på radio og podcast. Radio4 sender 24 timer i døgnet, året rundt. Vi er en arbejdsplads, hvor der er plads til at sætte sit præg på kanalen. Du bliver en del af et journalistisk hold med store ambitioner, lyst til samarbejde og virkelig godt humør.